Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, заяви след

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, заяви след
Коментари Харесай

Акрапович: Голям отбор като Тотнъм те наказва, ако не внимаваш и за секунда

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, съобщи след загубата от Тотнъм, че в една обстановка тимът му е объркал всичко.

„ Много неща претърпях по време на мача. Дадохме всичко от себе си. Мисля, че успяхме да създадем нещата, както искахме. Да вкараме гол и да имаме всичко под надзор. В една обстановка объркахме всичко. Ако не внимаваш и за секунда огромен тим като Тотнъм те санкционира. Ако бяхме внимавали 10 минути щяхме да създадем най-големия триумф за България “, съобщи Акрапович.

„ Имахме огромно предпочитание. За нас не е сериозен мач, а дуел за историята. Имахме ден повече отмора. Казах на момчетата, че през второто полувреме ще сме по-добри. Не играхме в нашия жанр с преса. Митко Илиев изигра страховит мач. Дори Анте Аралица игра като халф. Не ми беше задачата да победя Жозе Моуриньо. Говорих с него преди и след мача. Не инцидентно е на това място. Трябва да гледаме нас. Уникално щеше да бъде да победим. Това, което направихме е задоволително да излезем с високо вдигнати глави'', добави той.

„ Жозе Моуриньо е неповторим човек. Не инцидентно той е на този пост. Пожелавам му шанс, да завоюва Висшата лига. Ние би трябвало да си оправим нещата'', означи старши треньорът на ''смърфовете''.

„ Ако Марти беше избил по-високо топката можеше да не се стигне до дузпата. Диниш прояви инстикт и не може да го подлагаме на критика. След това имаше малко нелепости и от Бирсент, само че не може да му се сърдим. Имаше опция да вкара втори гол. Казах хубави думи на момчетата и си пожелахме другата година да го повторим пак'', съобщи още Бруно Акрапович.

„ Моуриньо въобще не е високомерен човек. Много естествен. Говорихме за тренировките. Той ми харесва доста. Изненадах се какъв брой знаеше за моя тим. Това единствено потвърждава какъв брой огромен треньор е'', разясни Акрапович.

„ Аз нямам сложна работа с моя тим. Работя с огромно наслаждение. Имаме огромно предпочитание. Нормално е в този момент възприятието да е друго. Момчетата ще се оправят доста бързо и желая да изглеждаме добре в неделя против Етър “, сподели още експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР