Старши треньорът на Дунав Веселин Великов отдаде загубата с 1:2

...
Старши треньорът на Дунав Веселин Великов отдаде загубата с 1:2
Коментари Харесай

Великов: Съдията повлия много на резултата



Старши треньорът на Дунав Веселин Великов отдаде загубата с 1:2 от Верея на пропуските на своите футболисти и на съдийските отсъждания на Георги Димитров, който съгласно него е повлиял доста на крайния резултат.

" Едно съвършено първо полувреме, изтървахме три стопроцентови обстановки, можеше да си решим мача. Второто полувреме и ние сме си отговорни, само че доста повлия и основният арбитър за неговите отсъждания в наша и тяхна изгода, повече бяха в наша ", съобщи Великов.

" За мен имаше червен картон на Здравко Илиев, удари без топка наш футболист, той му даде жълт картон, необяснимо за мен. Имаше доста такива обстановки. Юли Ненов изтървя второто самичък против вратаря, след това Митко Георгиев изтърва. Както сме си отговорни ние, по този начин и основният арбитър способства доста за тази загуба. "

" Изтървахме, този мач имахме 5 стопроцентови обстановки за гол. Просто би трябвало да работим доста в завършващата фаза. Пак споделям, ние сме си удовлетворени значително, само че и основният арбитър повлия. "

" Ние сме си отговорни единствено за тези пропуски, уповавам се, че тимът на Дунав ще излезе от тази дупка и в случай че играе по този начин, мисля, че ще излезе бързо. "

" Тренирам от 6 дни с тима, в този момент има мач за Купата във вторник, ще играят повече от момчетата, които не са играли до момента и несъмнено и той ще играе като титуляр ", добави Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР