Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, определи равенството

...
Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, определи равенството
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Можем да съжаляваме повече от ЦСКА, гол от нищото им даде криле

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, дефинира равенството против ЦСКА като обективен резултат, въпреки че съгласно него отборът му може повече да съжалява за пропуснатата победа. Той обаче изрази неодобрение от някои решения на съдийската тройка.

„ Изиграхме мача по този начин както искахме и би трябвало да поздравя футболистите за себераздаването. Можем да съжаляваме повече, най-после и ЦСКА имаше обстановки, тъй че одобряваме резултата за обективен, може би с една нотка, до изгонването знаехме какво вършим на терена, до последните 10 минути също ЦСКА не можа да сътвори нещо по-чисто и този гол от нищото им даде криле, а нас малко ни подсече'', стартира Илиев.

„ Трудно ми е да приема някои решения на съдиите, два фаула на капитана ни, да го гониш по този начин, желая да го видя това от другата страна и тогава ще допускам, че всичко е окей. И този фаул в последната минута на Миро. Но споделям, поздравления за футболистите, стана прелестен мач за хората, за нас треньорите не толкоз, тъй като стана инфарктен мач'', съобщи още наставникът на ''моряците''.

Относно обстановката с дузпата за неговия отбор, Илиев разяснява: „ Ние имаме няколко индивида, те би трябвало да решат на терена кой да извърши. За фаула на Курьор за мен е за пряк червен картон, футболистът нямаше никакво предпочитание да играе с топката, искаше да попречи на Курьор. А за дузпата, случва се. Стамен Белчев беше треньор на Арда и имахме същата обстановка при 0:0. Изпуснахме дузпата и мачът приключи еднакъв, в този момент същата работа'', добави Илиан Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР