Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след домакинската

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след домакинската
Коментари Харесай

Пенев: Сега ще бъде още по-трудно

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев съобщи след домакинската, че отборът му не е бил ефикасен пред гола.

" По принцип добър мач, без превъзходство на нито един от двата тима, само че не бяхме ефикасни пред гола. Това ни коства да печелим точки. Така стана и през днешния ден ", съобщи Пенев и продължи:

" Имаме млади футболисти, работим с тях и съм удовлетворен от тях и целия тим. Що се касае до младите е значимо да има тактика. От през днешния ден за на следващия ден не става. Ще продължим да ги постановяваме и да им даваме благоприятни условия. "

" Имаме добра аварийна пейка, разрешавам си да върша ротации, което е значимо. Наясно сме, че ще ни е мъчно. Сега ще бъде още по-трудно. Остават четири мача и не би трябвало да има никакво разпределяне ", сподели още наставникът на Хебър.

" Всеки желае да печели точки. Много хора чакаха да победим през днешния ден, само че не се случи. Ние не се предаваме и ще се борим до последно ", добави Любослав Пенев, а във връзка срещата с Лудогорец идната седмица за Купата на България, треньорът съобщи: " Ние ще се подготвим за четвъртък и ще си изиграем мача. "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР