Димитър Рачков и Мария Игнатова, които бяха заедно над 7

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова, които бяха заедно над 7
Коментари Харесай

ТРУС! Рачков попари Мария Игнатова: Обичам я, но трябва да съм луд, за да се върна при нея!

Димитър Рачков и Мария Игнатова, които бяха дружно над 7 години, през днешния ден са още веднъж свободни и по всичко проличава, че се сближават. Това породи клюки от сорта на - двамата се събират, дават си нов късмет, идилията възкръсва и прочие...

Да, Рачков няма половинка, Мария също, откогато се раздели с Ивайло Цветков - Нойзи. А със завръщането на " Господари на ефира " май ще им се наложи да работят отново дружно. Близки до някогашната двойка разкриха, че Игнатова правела опити да се върне отново при Митко, който, за разлика от алкохолизирания й брачен партньор, най-малко не бил пиянде.

Тук обаче нещата се обръщат на 180 градуса с изявлението на Рачков, който е оставил Мимето в предишното си вечно. " Обичам Мария и постоянно ще я обичам, само че би трябвало да съм вманиачен, с цел да се върна при нея. Не, благодаря! Тая няма да я бъде! ", корав бил Рачков.

Митето за нищо на света не желал да минава още веднъж през разприте и проблемите с Мария, както и още веднъж да я ревнува от всеки мъж. А тя пък да му трие сол на главата и да го упреква, че е безмълвен, че и отегчителен, когато не е на работа и да си вкъщи.

" Сега се разбираме по-добре след като и да било, не желая и няма да скапва тая красота за едното... ", смеел се Рачков.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Рачков Мария Игнатова Димитър Рачков и Мария Игнатова Нойзи Ивайло Цветков Нойзи Господари на ефира Рачков Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР