Половинката на Дони – Нети пусна снимка по бански и

...
Половинката на Дони – Нети пусна снимка по бански и
Коментари Харесай

Подпали мрежата: Нети се пусна без дрехи

Половинката на Дони – Нети пусна фотография по бански и безусловно взриви обществената мрежа. Изглежда много по-млада, в сравнение с е.

Тя добави и фотография на татко си от времето, когато той е упражнявал баскетбол. Феновете незабавно допуснаха, че е наследила младежкия ген от него.

Нети поставя съществени грижи за външния си тип. Тайната за младостта е в това, че от години тренира йога, пилатес и други спортни занимания. Отскоро тя демонстрира, че ползва йога и на лицето си за здрава и красива кожа.

" Много наподобявате на татко си " пишат й в обществените мрежи. " Вече ни е ясно от къде имаш този ген, отлично ", гласи различен коментар в мрежата.

 Лъчезарната русокоска, постави всичките 20-годишни девойки в джоба си, демонстрирайки невероятна форма и външност, почтена за стилния подиум.

Съпругът на Нети - 56-годишният Дони, също е прочут със пристрастеността си към източните практики. Не е загадка, че и за него йогата се е трансформирала в неотменна част от живота му отдавна насам.

Двамата са една от най-стабилните двойки в българския шоубизнес. Радват се на порасналата си щерка Лилия, която е извънредно красива и музикална.

Източник: blitz.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР