Близо до Москва, след топенето на снега, бяха открити много

...
Близо до Москва, след топенето на снега, бяха открити много
Коментари Харесай

Десетки дронове бяха открити в района на Москва след топенето на снега

Близо до Москва, след топенето на снега, бяха открити доста дронове, които не са съумели да доближат Москва. Това съобщиха от Главното ръководство за районна сигурност на Московска област (ГУРБ МО) и предизвестиха, че дроновете към момента могат да бъдат рискови.

От ведомството допускат, че те са били потушени със средствата за радиоелектронна война (EW).

„ Неприятни изненади могат да чакат феновете на свободното време измежду природата: вместо първите цветя, можете да се натъкнете на размразен БЛА. Най-вероятно тези „ птици “ са били потиснати от радиоелектронна битка “, оповестиха от пресслужбата на Телеграм канала ГУРБ МО.

Те предизвестиха, че дроновете към момента могат да бъдат рискови и приканиха хората да не ги пипат. Руснаците са били предизвестени, че е по-добре да се отдалечат на 100 метра от БЛА и да не употребяват радиооборудване, мобилни телефони или GPS наоколо. Те също приканиха да не се пипат дроновете и да не се хвърля нищо по тях.

Припомняме, че последно съветското министерство на защитата заяви за дронове над Московска област на 17 март. Кметът на Москва Сергей Собянин съобщи, че над Домодедово е била отблъсната офанзива на дрон, летящ към съветската столица. На самото летище бяха анулирани полети.
 дрон Кремъл, Москва Взрив на дрон в Кремъл 
От началото на пълномащабната съветска инвазия в Украйна управляващите в Москва и Московска област неведнъж оповестяват за офанзиви с дронове. Дронове удрят жилищни здания в Москва и офис кули в Москва Сити. Заради полетите с дронове на летищата в Москва постоянно се вкарват краткотрайни ограничавания.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР