Сръбската полиция арестува 17 футболни запалянковци в столицата Белград по

...
Сръбската полиция арестува 17 футболни запалянковци в столицата Белград по
Коментари Харесай

Сръбската полиция арестува 17 футболни запалянковци

Сръбската полиция арестува 17 футболни ентусиасти в столицата Белград по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, трафик на опиати и ликвидиране.

Тежковъоръжени чиновници на реда претърсиха офисите на стадионите на грандовете Партизан и Цървена звезда, като на чиновниците беше подредено да изоставен оборудванията, а тренировките бяха анулирани.

Задържаните ултраси са от Партизан, които съгласно управляващите са "отговорни за едни от най-ужасяващите закононарушения " в страната в последните 10 години.

"Това не са футболни ентусиасти, това са нарушители ", съобщи полицейският пълководец Нинослав Чмолич.

Сред задържаните е и водачът на агитката на Партизан Велко Беливук. Той постоянно е свързван с незаконна активност, само че съгласно неофициална информация до момента е успявал да се измъкне от закона поради солидните си връзките с политици.

Беливук, който през 2015 година беше упрекнат в убийството на почитател на Цървена звезда в нощен клуб в Белград, само че по този начин и не беше наказан, е арестуван, когато се опитвал да изгори автомобил, който неотдавна е употребен за "криминална активност ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР