Спортният директор на Лацио Игли Таре хвърли малко повече светлина

...
Спортният директор на Лацио Игли Таре хвърли малко повече светлина
Коментари Харесай

Шеф в Лацио: За СМС приемаме само неприлични предложения

Спортният шеф на Лацио Игли Таре хвърли малко повече светлина към бъдещето на огромната звезда в тима Сергей Милинкович-Савич. Албанецът беше безапелационен, че само „ неприлични предложения” могат да накарат клуба да се замисли за продажба на сръбския национал.

24-годишният полузащитник към този момент няколко следващи трансферни прозореца е апетитен за сигурен заминаващ, откакто редица европейски грандове се борят за подписа му. Доскоро се спекулираше, че Пари Сен Жермен е изпратил оферта на стойност 80 милиона евро.

От Лацио отхвърлиха новината като погрешна, а Игли Таре изясни какви са проектите на Лацио по отношение на Милинкович-Савич. „ Не е мъчно да отговорим на въпроса дали той ще остане, тъй като единствено преди няколко месеца той удължи контракта си”, съобщи босът.

„ Едва след това, поради днешния свят, в случай че дойде някое непристойно предложение, то може да бъде премислено. Клубът и играчът обаче са напълно щастливи да продължат общия си път.”

Таре също по този начин трябваше да дава отговор на въпрос дали е отчаян от отхвърли си да заеме управителен пост в Милан. „ Не мисля, че отводът ми по отношение на Милан ще повлияе на моята кариера. Нямаше никакви условия да мина там. Работя в Лацио от 15 години и останах от обич към тях. Чувствам се поласкан, че Звонимир Бобан и Паоло Малдини демонстрираха интерес към мен. Уважавахме се един различен като съперници на терена, само че и по-късно като шефове. Имах опцията да приказвам с всеки от тях и разбрах, че Милан е техният живот. Те одобриха моето „ не” с голям почит. Знаеха, че за мен би било мъчно да се реша на тази стъпка”, добави албанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР