Според учените хората най-вероятно са били кръстосани с друг вид,

...
Според учените хората най-вероятно са били кръстосани с друг вид,
Коментари Харесай

Мистерията. Как хората са се озовали на Земята

Според учените хората най-вероятно са били кръстосани с различен тип, евентуално от звездната система Алфа Кентавър, която е една от най-близките слънчеви системи до Земята, в далечното минало, което е довело до актуалните хора.

В Тел ал-Ухаймир в сегашен Ирак, където в миналото е бил античният шумерски град Киш, археолозите откриха един от най-старите антични документи на планетата, плочката Киш, за която се счита, че датира от 3500 година прочие н. е.

Списъкът на шумерските царе споделя, че Киш е първият град, който има царе след потопа, започвайки с Джушур.

Развитието на способността за изложение на мисли посредством писане е един от първите способи, по които индивидът се разграничава от животинския свят.

В продължение на пет хиляди години индивидът генерира електричество, раздели атома, сътвори компютри и доста други. Постигнахме това, което другите типове към момента не са постигнали.

Никой различен тип на земята не може да се похвали с толкоз неповторими достижения за толкоз къс интервал от време. Интересното е, че спрямо други типове на Земята, нашата " еволюция " е относително къса.

От появяването на първия хоминид на Земята е минало доста малко време, най-вероятно няколко милиона години. Това е един от най-големите научни въпроси на всички времена: Защо единствено нашият тип е постигнал това равнище на софтуерен разсъдък?

Очевидно няма нищо по-напреднало на планетата Земя от хората.

Много учени са съгласни, че хората, отвън техния разсъдък, не са доста способни да заемат необятен набор от местообитания. С други думи, ние сме доста лимитирани, когато става въпрос за нашата планета.

В допълнение към невероятната ни просветеност, биолозите са забелязали и контрастите сред човешката физиология и тази на другите животни на Земята. Много учени са съгласни, че спрямо други скотски типове на Земята, хората са много странни.

Например конче при раждането е в положение да върви и действа съвсем независимо, само че човешкото дете не може да направи това, което ни прави изцяло безпомощни. С други думи, ние сме родени, преди да сме подготвени за живот, написа уеб сайтът Блиц.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР