Специалисти твърдят, че фазата на Луната в деня на рождения

...
Специалисти твърдят, че фазата на Луната в деня на рождения
Коментари Харесай

Фазата на Луната предрича бъдещето ни

Специалисти настояват, че етапа на Луната в деня на рождения ни ден може да бъде явен знак за събитията, които ни чакат през персоналната ни година.

Луната може да бъде консултант за това какво би трябвало да заобикаляме през годината, с цел да не срещаме съществени компликации и да прекосяваме през трудностите с по-голяма лекост.

Експертите споделят, че просто би трябвало да ревизирате в коя фаза се намира Луната в деня на рождения ви ден, с цел да разберете какво ви чака през персоналната ви година.

Ако на рожденият ви ден Луната се пада във фаза на новолуние, това значи, че през годината животът ви ще е в противен застой.

 Интернет

През тази година няма да съумеете да осъществите замислените промени, само че можете да преосмислите проектите си и да подготвите почвата, с цел да ги предвижите напред.

През годината не е целесъобразно да вършиме внезапни промени като промяна на жилището или работата, тъй като новото няма да ви донесе благополучие.

Ако рожденият ви ден се пада във фаза на растяща Луна, през годината ще имате шанс и късмет да отворите нова страница от живота си. Първата четвърт на Луната ще ви извърши с ентусиазъм, с което ще успявате в новите планове и проекти.

 Пълнолуние

Перспективите през годината ще са окуражаващи, тъй че можете да очаквате редица хубави събития, както в персонален, по този начин и в длъжностен проект.

Ако имате предпочитание за смяна, можете да я извършите. Бракът, подписан в персонална година на растяща Луна, ще бъде успешен и постоянен.

Ако рожденият ви ден се пада във фаза на пълнолуние, това значи, че през годината ще бъдете изпълнени с сила. През годината вашата вътрешен глас и креативна интензивност ще се засилят.

Пълнолунието обаче може да донесе и прочувствени сривове, поради които би трябвало да избягвате ненужните спорове.

Ако рожденият ви ден се пада във фаза на намаляваща Луна, това значи, че би трябвало да се постараете да не взимате съществени решения, които могат да доведат до огромни промени в живота ви.

Намаляващата Луна алармира, че тази година е времето, в което би трябвало да укрепите престижа и взаимоотношенията си с останалите хора към вас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР