Абонатите на PS Plus Essential ще разберат кои игри се

...
Абонатите на PS Plus Essential ще разберат кои игри се
Коментари Харесай

Времето за разкриване на гамата на PS Plus Essential за май 2024 г. и прогнозираните игри, включително Like a Dragon

Абонатите на PS Plus Essential ще схванат кои игри се причисляват към листата с безвъзмездни игри на PS Plus Essential през май 2024 година – ето точното време, в което е разкрито.

Съставът от игри за PS Plus Essential за май 2024 година се разкрива по-късно тази седмица (след спомагателна седмица във фурната от нормално заради началото на май в сряда). Както постоянно, Sony ще разкрие три нови игри за равнище PS Plus Essential (от което могат да се възползват и клиентите на Extra и Premium), преди да ги пусне в първия вторник на месеца. В състава на PS Plus за април 2024 година имаме Immortals of Aveum, Minecraft Legends и Skul: The Hero Slayer, които ще останат налични за клиентите до идването на игрите от май 2024 година във вторник, 7 май.

За нашите прогнози, ние преглеждаме кои игри са пуснати по това време предходната година и прибавяме една година към тях. Така да вземем за пример, в случай че игра за PS Plus от април 2023 година излезе през март 2022 година, ще разгледаме март 2023 година за прогноза за PS...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР