Бившата съпруга на Благой Георгиев – Поли, вече има нов

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев – Поли, вече има нов
Коментари Харесай

Вижте новия на Поли на Джизъса

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев – Поли, към този момент има нов мъж в живота си. Актуалното гадже на брюнетката се споделя Петър и се занимава с бизнес. Той има бар в центъра на Варна, научи Lupa.bg. Двамата са се срещнали в сладоледаджийница в Несебър и са дружно от към месец.

„ Много обичам да вървя там и да похапвам сладолед. Съвсем инцидентно се видяхме, не се познавахме до този миг. Той направи първата крачка, всичко стана непринудено. Бях в Несебър, защото имам апартамент там. Първата ни среща бе през втората седмица на месец март “, споделя Поли за новия си обичан и първата им среща.



Бившата на Джизъса все по-често пътува дистанцията от София до Варна, като даже счита да се реалокира да живее там. Припомняме, че Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на обилна гала. През април 2023-а обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибско море, до момента в който взе участие в паметното шоу „ Сървайвър “. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, с цел да обсъдят развода, който желае хубавицата. В последна сметка подписаха развода си в Софийския областен съд, а на него Благой се появи с новата си възлюбена Ивана – щерката на Ванко 1.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР