Социалните мрежи са нещо, към което всички ние посягаме, когато

...
Социалните мрежи са нещо, към което всички ние посягаме, когато
Коментари Харесай

4 тревожни признака, че сте пристрастени към социалните мрежи

Социалните мрежи са нещо, към което всички ние посягаме, когато имаме време. Ако ни е скучно, ревизираме обществените медии. Дори да сме заети, ревизираме обществените медии, с цел да се разсеем от отговорностите. В такива моменти е елементарно да се пристрастите към тях и да забравите да водите личния си живот. Ако денят ви стартира с инспекция на обществените мрежи и приключва също с тях, тогава има възможност да сте пристрастени към безцелното скролване. Ако се припознаете в тези 4 точки, тогава обезверено имате потребност от отмора от обществените мрежи, написа actualno.com/

Прекарвате часове в обществените мрежи, без да го осъзнавате

Отваряте профил в обществените мрежи „ сякаш за малко “, с цел да ревизирате известията си, а няколко часа по-късно към момента разглеждате фотоси и видеа на приятелите си. Ако ви се случва постоянно, това е знак, че прекалявате.

Неглижирате заниманията си

Трябва да излезете на разходка, само че вместо това проверявате обществени мрежи? Искате да започнете да рисувате, само че все не намирате време, тъй като проверявате статуси и фотоси? Ако започнете да пренебрегвате обичаните си занимания за сметка на обществените мрежи, то това е знак, че е време да си вземете отмора.

Изнервяте се, когато не проверявате обществените мрежи

Далече сте от телефона или компютъра и не може да ревизирате обществените си мрежи. Тогава стартирате да усещате напрежение, възходящо във вас с всяка минала секунда. Ако се изнервяте, когато нямате достъп до обществените си мрежи, това е явен знак, че сте пристрастени.

Споделяте всичко в обществените мрежи и мислите прекалено много преди да публикувате

Споделяте дребни елементи от персоналния си живот в обществените мрежи? Обмисляте доста деликатно всяка своя обява, с цел да сте сигурни, че ще се хареса на оптимален брой почитатели? Време е да се отдалечите от обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР