Служебният министър на туризма Илин Димитров прие поста от Христо

...
Служебният министър на туризма Илин Димитров прие поста от Христо
Коментари Харесай

Илин Димитров заяви, че наследява добре работещо министерство с ясни политики, визия и цели

Служебният министър на туризма Илин Димитров одобри поста от Христо Проданов.

Проданов благодари на екипа си и изрази удовлетворение, че в държавното ръководство на туризма ще има последователност в лицето на досегашния ръководител на Комисията по туризъм в Народното събрание Илин Димитров. Той подари на наследника си икона на свети Георги Победоносец – знак на многото победи, които предстоят в туризма.

Христо Проданов съобщи: " Тъй ние до момента бяхме съдружни сътрудници, това е едно извънредно значимо нещо за мен, тъй като това, което сме записали в съдружното съглашение, може да продължи да се реализира. "

Служебният министър на туризма Илин Димитров съобщи, че наследява подредено, добре работещо министерство с ясни политики, визия и цели, където си проличава че са положени големи старания. Той изброи целите в работата си:

" Това, което би могло да направи това служебно държавно управление, е да продължи хубавите начинания, да поработи върху неотложните задания - като администрирането на мярката за 40 лева за чужденец, да продължи с политиката за опция на осъществяване на туристическата ни услуга в изискванията на Covid, тъй като и това е доста значим миг, и не на последно място - да засилим също и оценката на категоризациите. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР