Следните зодиакални знаци не биха простили изневярата. Те държат много

...
Следните зодиакални знаци не биха простили изневярата. Те държат много
Коментари Харесай

3 зодии не прощават изневяра

Следните зодиакални знаци не биха дали прошка изневярата. Те държат доста на верността и за тях маменето е огромно изменничество. Повече в никакъв случай няма да ви почитат, в случай че схванат, че сте били с различен човек. Вижте кои са те, съгласно India.com.

Дева

Лоялността е доста значима за Девите. Особено в сантименталните връзки. Тези зодии не биха стояли с сътрудник, който не може да бъде прям, не им споделя и на който не може да се разчита. Доверието и верността са основата на връзките за Девите. Ако един път предадете доверието им, няма да получите втори късмет и няма да има по какъв начин да си ги върнете.

Скорпион

Дори не си помисляйте да изневерите на Скорпионите. Тези зодиакални знаци в никакъв случай не не помнят и не простят. Ще ви изтрият от живота си незабавно, в случай че ги предадете. Държат доста на лоялността и честността и чакат това от половинката си. Искат сериозна и постоянна връзка. Доверяват се мъчно и в случай че предадете доверието им, няма късмет да ви одобряват назад.

Водолей

Водолеите не са измежду най-емоционалните зодии. Но стартират да стават по-чувствителни, когато са в сериозна връзка. Ако дълго време са дружно с един човек, той им става доста непосредствен. Но, в случай че той разбие сърцето им и им изневери, Водолеите в никакъв случай няма да го позволен още веднъж в живота си. Те просто в никакъв случай няма да не помнят изневярата, по тази причина няма и късмет да простят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР