ОВЕН Обикновено Овните се движат с бързи темпове, докато се

...
ОВЕН Обикновено Овните се движат с бързи темпове, докато се
Коментари Харесай

Нова любов за 4 зодии тази седмица

ОВЕН
Обикновено Овните се движат с бързи темпове, до момента в който се концентрират върху личните си цели. Те рядко се забавят задоволително дълго, с цел да свършат работата, с цел да намерят сътрудник, или да мислят за сигурността или сигурността. За да направи това, Овенът може да се опита да се отвори повече за човек, който демонстрира интерес към тях. Ако са привикнали да вземем за пример да отблъскват комплицирани диалози, може да се изненадат от връзките, които могат да създадат, като водят тези диалози, опознават хората на по-дълбоко равнище и виждат накъде води.
ДЕВА
Намирането на сътрудник може да бъде толкоз елементарно, едвам започнете диалог с чужд. Но Девата също може да помогне на този шанс, като целеустремено тества нови неща, с цел да излезе от зоната си на комфорт, единствено с цел да види какво се случва. Ако новата връзка обаче пристигна елементарно, Девата не би трябвало безусловно да допуска, че тя ще продължи постоянно. Те би трябвало да внимават да не слагат всичките си упования за благополучие върху този един човек, защото те евентуално ще бъдат разочаровани. Въпреки това, каквото и да се случи, към момента може да бъде свястно и доста занимателно. За Девите, откакто нещо се случи, те би трябвало просто да се съсредоточат върху удоволствието от момента.
СТРЕЛЕЦ
Тази седмица може да докара до занимателно мятане с главата напред, което е супер интензивно и изгаря скоро по-късно. Или може да докара до продължителна връзка. Ако срещнете някой специфичен, бихте могли да намерят дълголетието. Всичко ще се свежда до това, което търсят, и напъните, които са подготвени да положат, с цел да поддържат връзката след тази първична фаза. Ако Стрелецът го усеща и желае да направи нещо публично, те могат, като бъдат почтени с новия си сътрудник по отношение на това, което желаят, и да намират способи да поддържат връзката занимателна.

ВОДОЛЕЙ
Предстои ново прекарване за Водолеите, защото те нормално желаят да вършат своите си неща и постоянно не отделят време за развиване на връзки. Но в случай че срещите са нещо, върху което са се замисляли, новата седмица може да е най -доброто време най-сетне да се опита. Всичко, което би трябвало да създадат, е да бъдат отворени за концепцията да пуснат хората, което може да е мъчно, само че също по този начин ще ги направи по-щастливи, в сравнение с биха могли да осъзнаят. Тази седмица може да бъде отлично време да се огледат и да видят с кого може да се срещнат. Но с помощта на астрологичните събития, процесът ще бъде още по-лесен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР