Тази пролет клиентите на А1 се наслаждават на нови и

...
Тази пролет клиентите на А1 се наслаждават на нови и
Коментари Харесай

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution

Тази пролет клиентите на А1 се любуват на нови и още по-изгодни условия в роуминг, без значение дали пътуват в европейските страни, или към някое екзотично кътче на планетата. Благодарение на нововъведенията в проекта, диалозите и мобилният интернет в чужбина са още по-достъпни и лесни за потребление. Сега както частните, по този начин и бизнес клиентите ще разполагат с още повече MB в границите на дневната такса и по-атрактивни цени на минута диалог.
Прочетете още
Във всички страни от Европейския съюз , зона 1   частните клиенти могат да употребяват своите минути, SMS и MB съгласно изискванията на националния си проект, а бизнес клиентите разполагат с неограничени минути за диалози и 3000 MB мобилен интернет без дневна такса.

Във Англия, Сърбия, Турция и Северна Македония, зона 2 , против дневна такса от 4,99 лв. частните клиенти ще получат неограничени минути за диалози и към този момент 2000 MB мобилен интернет . За съпоставяне досегашният пакет за зоната включваше 500 MB против същата дневна такса. Освен за частните, усъвършенствания има и за бизнес клиентите на телекома, които към този момент ще се възползват от 3000 MB и неограничени минути против такса от 5,99 лв. дневно, а до момента имаха включени единствено 1000 МВ на ден.

В зона 3, където са включени към този момент 19 страни след прибавянето на Монако към най-популярните - Швейцария, Албания, Босна и Херцеговина и Черна гора, с новите условия на Roaming Revolution клиентите могат да се възползват от 2000 MB на ден и преференциалната цена от 0,19 стотинки на минута за диалози против дневна такса от 9,99 лв.. Бизнес клиентите, пътуващи в тази зона, получават 3000 MB и цена от 0,15 лева на минута против дневната такса от 14,99 лв.. Освен на повишен размер данни на ден, клиентите на А1 ще се радват на понижение на цената на минута от 68%.

Абонатите, които пътуват на територията на страни от зона 4, част от които са Египет, Малдиви и Виетнам, получават роуминг условия от 2000 MB на ден и 0,39 лева на минута против 19,99 дневно. Клиентите на бизнес услуги разполагат с 3000 MB и цена от 0,29 лева на минута против такса от 29,99 лв. на ден. Тук понижението на цената за диалози е над 80%.

В последната зона 5 попадат всички страни, които не са част от останалите четири зони, като тя е без дневна такса. Цените за частни клиенти са 9,99 лв. на 1 MB и 2,99 на минута, а за бизнес клиенти 7,99 лв. за 1 MB и 1,99 на минута в диалози. 

„ Целта на измененията в Roaming Revolution e клиентите постоянно да имат наличен и преференциален роуминг и да могат да употребяват пълноценно телефоните си на всички места по света. С обновените условия им даваме извънредно преференциални условия в чужбина, без да се постанова да вършат промени по цените си и без да се вълнуват коя е дестинацията на тяхното пътешестване ”, разяснява Майя Раковска, шеф " Продукти, услуги и роуминг " в А1 България.  

В допълнение към по-добрите цени и повече MB, пътуващите в чужбина могат да се радват и на други усъвършенствания в роуминг изискванията от А1.

Сред улесненията на Roaming Revolution от А1, които притеглят огромна част от клиентите, е фактът, че не е нужно роумингът да се включва всякога, защото цената се задейства автоматизирано съгласно местоположението . Друго от преимуществата, което е годно и при обновените условия, е опцията за активиране на спомагателен пакет от 2000 МВ за частни и 3000 МВ за бизнес клиенти в границите на денонощието против дневна такса. Така, когато употребяват дневните MB, клиентите имат опция да изберат дали да спрат да употребяват мобилен интернет за деня или да си закупят още един дневен пакет (при вероятни 10 спомагателни дневни пакета всеки ден), вместо да заплащат на MB. А1 не постанова избирането на предложен оператор в роуминг, което дава спомагателни изгоди и още повече независимост за клиентите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР