БСП ще отбележи 1 май – Ден на труда и

...
БСП ще отбележи 1 май – Ден на труда и
Коментари Харесай

БСП ще отбележи 1 май с инициативи в цялата страна, под надслов „МИР! ТРУД! СОЛИДАРНОСТ!”

Българска социалистическа партия ще означи 1 май – Ден на труда и интернационалната работническа взаимност, празника на вестник „ ДУМА ” и левия щемпел с начинания в цялата страна, под надпис „ МИР! ТРУД! СОЛИДАРНОСТ! ”.

 

В София от 9.30 часа в Пленарна зала на някогашната постройка на Народното събрание (на пл. Народно заседание, до храм-паметник “Александър Невски ”) ще се организира среща на Българска социалистическа партия с партии, неправителствени организации, цивилен структури от левия набор, център и патриотични организации. На срещата са поканени за присъединяване и представители на синдикатите.

 

Централни тематики на полемиката ще бъдат правото и изискванията на труд, неравенствата, приходите на работещите и качеството на претовареност в България, за модерната лява политика и опция на статуквото.

 

След полемиката, обичайно в Борисовата градина ще се организира и отбелязването на празника от столичните социалисти и вестник ДУМА.

Началото ще бъде обещано в 11:30 часа с осъществявания на Орлин Горанов и дует „ Експоуз ”. Официалната част ще стартира в 12.00 часа.

 

На събитието ще бъде разгласен приема на 200 нови млади социалисти в Българска социалистическа партия и ще бъдет връчени членски карти.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР