След съдебния спор между Комисията по ценните книжа и фондовите

...
След съдебния спор между Комисията по ценните книжа и фондовите
Коментари Харесай

XRP може да скочи до $6 според крипто експерт

След правосъдния спор сред Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) и Ripple, блокчейн компания, токенът XRP, който беше в центъра на делото, претърпя забележителен скок в цената си, което накара прочут специалист да счита, че облагите му могат да продължат.

Неотдавна XRP за малко доближи цена от $0.82, преди да се върне малко под това равнище. Крипто аналитикът, прочут като “ “, даде механически разбор (TA), обясняващ това развиване, във видеоклип в своя канал в YouTube, излъчен на 17 юли. Той направи паралел сред актуалната обстановка и сходна обстановка през 2020 година

CoinsKid акцентира опцията XRP да преживее оттегляне и да се върне до равнище на поддръжка, преди евентуално да стартира ново възходящо придвижване, сходно на случилото се през 2020 година Неговият съвет към почитателите беше да купуват по време на тези отдръпвания, вместо да преследват огромните придвижвания на зелените свещи.

В допълнение към това CoinsKid уточни модел на графиката на прогресивен триъгълник за XRP, който може да демонстрира иден тривълнов пробив, който може доста да усили цената на криптовалутата .

Той акцентира, че тази прогноза идва на фона на цялостната волатилност на крипто пазара и капацитета за възобновяване на щатския $, като XRP може да нарасне до $6 до края на 2023 година

Според разбора на CoinsKid третата вълна евентуално може да тласне XRP да пробие предходния си връх през април 2021 година и даже да доближи нов исторически връх (ATH). Той насърчи вложителите да запазят самообладание и да се ориентират във волатилността в крипто пространството, изключително като се има поради свръхпродаденото положение на щатския $.

Към момента на писане на публикацията XRP се търгуваше на цена от $0.73, като означи лек спад от 1,50% за деня. Въпреки това тя към момента резервира обилни облаги, откакто набъбна с 54% през миналата седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР