Феновете на Кейти Прайс бяха изгубени и объркани, когато тя

...
Феновете на Кейти Прайс бяха изгубени и объркани, когато тя
Коментари Харесай

Феновете на Кейти Прайс молят „моля, спрете“, докато тя споделя кадри от изпълнение на живо

Феновете на Кейти Прайс бяха изгубени и комплицирани, когато тя се качи на сцената, с цел да пее и да извършва в Кардиф.

Бившата 46-годишният блестящ модел показа няколко клипа и фотоси от своето подкаст шоу онлайн в Instagram. Една фотография я показваше, че държи микрофон на сцената, до момента в който разклащаше розов прилепващ костюм, декориран с отпечатъци на лицето й. Тя също носеше диадема и цялостно лице с искра, до момента в който облече всичко за събитието.

Публиката се забавляваше, до момента в който танцуваше и я снимаше на сцената. Тя също по този начин показа кадър на нейния гримьор, който оправя грима й, както и видео на резервираното място - където хората седяха на дълги пейки, до момента в който чакаха Кейти да се появи.

Един финален видеоклип показва на Кейти певчески качества, до момента в който тя се качи на сцената, с цел да репетира няколко песни преди огромната вечер. Майката на пет деца озаглави поредицата от фотоси: „ Още една невероятна нощ в Кардиф за подкаст турнето на @thekatiepriceshow! Следва Лондон! “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР