Впечатляващата картина на роклята на Мария Бакалова, с която блесна

...
Впечатляващата картина на роклята на Мария Бакалова, с която блесна
Коментари Харесай

Българка изрисува роклята на Мария от Dolce&Gabbana в Кан

" Впечатляващата картина на роклята на Мария Бакалова, с която блесна на аления килим в Кан, е дело на българка - Михаела Етова.
Михаела Етова живее и работи в Италия като част от екипа художници на Dolce&Gabbana.



Актрисата Мария Бакалова провокира удивление при появяването си на тазгодишния Международен кино фестивал в Кан. Българката участва персонално на премиерата на най-новия филм с нейно присъединяване " Стажантът ", избран от западните медии като едно от най-очакваните събития на фестивала и включен в спортната стратегия на форума, напомня dariknews.

Бакалова мина по аления килим, облечена в рисувана рокля от сбирката на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, само че малко на брой знаят, че впечатляващата картина върху долната част на роклята ѝ е дело на българка – Михаела Етова, предава БНР.

Повече от 20 години Михаела Етова живее и работи в Италия, като последните 12 е част от екипа художници на италианските дизайнери. Михаела е приключила " Стенопис " в Националната художествена академия в София и " Графичен дизайн " в Академията за изящни изкуства в Болоня, Италия.

Естеството на работа и мащабите на стилната къща, за която работи, не ѝ разрешават да приказва пред медии, само че особено за Радио България Етова сподели, че е извънредно разчувствана, че вижда работата си да краси друга съумяла българка. А " картината " върху обилната тюлена рокля на Мария Бакалова е въодушевена от съответно артистично пространство, което резервира в загадка. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР