Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че

...
Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че
Коментари Харесай

Транс жената Джесика Алвес се определи като сапиосексуална

Джесика Алвес е на лов за обич и разкри, че е сапиосексуална.

Бившата звезда, на Celebrity Big Brother, 40, която преди се споделяше Родриго, призна, че е подготвена да се откри и да откри този, който най-сетне се усеща щастлива в себе си след многочислените си интервенции.



Появявайки се в „ Тази заран “ в четвъртък, звездата сподели на водещите Бен Шепърд и Кат Дийли, че не може да се разисква в мъж и направи изненадващото известие, че се разпознава като сапиосексуална.

огато Бен я попита какъв би бил нейният желан сътрудник, Джесика изясни: „ Ъъъъ, много образован, работлив, авантюристичен надъхан, занимателен. Не е смешно, занимателно е да си в близост.

„ Аз съм малко сапиосексуална “, тогава Бен и Кат прекъснаха звездата, защото изглеждаха комплицирани и непознати с термина.

Тогава Джесика изясни: „ Така че главно ме притеглят интелигентните мозъци. “

Според WebMD: „ Сапиосексуалността значи, че човек изпитва полово привличане към високоинтелигентни хора, дотам, че те го считат за най-важната линия в колегата. “

Джесика изглеждаше сензационно за външния си тип, до момента в който демонстрираше своите хирургически усъвършенствани преимущества в бездънен тюркоазен мощен костюм.

Тя е похарчила £1 милион за над 100 интервенции за 21 години, само че сподели, че най-сетне е завършила с интервенцията и в този момент е удовлетворена от себе си.

Говорейки за своя преход, тя сподели: „ В предишното се усещах като куче, което се пробва да захапе личната си опашка до точката, в която стигнах до точка, в която си мислех, че нямам потребност от нищо друго.

„ В края на интервенциите ми. Имах всичко под слънцето, няма какво друго да върша.

„ Сега съм на 40 и просто желая да пребивавам живота си, да бъда въодушевяващ и да оказвам помощ на другите да се учат от моя опит “.

Има обаче едно последно нещо, което се надява да направи, защото тя разкри, че би желала още една интервенция на гласните си струни.

Джесика изясни: „ Имах интервенция на гласните струни преди четири години и бих желала да си направя още една, само че това е функционална интервенция, а не хубост. “

Тя добави: „ Наистина не одобрявам доста гласа си. Винаги отхвърлям радио изяви, защото ненавиждам да се слушам.

Още през март звездата призна, че се е обърнала към приложения за запознанства като Bumble и Tinder, с цел да откри „ прекрасен, почтен, работлив мъж “, откакто в предишното е била „ с разрушено сърце “ от по-млади гаджета.

Джесика добави, че заради неотдавнашното си разрушено сърце тя е „ доста защитна “ за себе си и държи парите настрани, в случай че може да мине по пътеката в бъдеще.

Говорейки за устрема си да откри любовта, Джесика сподели пред MailOnline: „ Аз съм на 40 години и към момента съм сама. Излизала съм с какви ли не, само че към момента не съм намерила своя обаятелен принц.

„ Въпреки че съм на 40, имам доста млада душа и заради тази причина постоянно съм се срещала с по-млад мъж, който постоянно щеше да разбие сърцето ми.

„ Сега започнах да употребявам Bumble и Tinder. Мъжете в Bumble нормално са по-сериозни и кавалерски, като ме канят на срещи и са по-учтиви, до момента в който мъжете в Tinder просто търсят секс, което не е единствено това, което преследвам.

„ През множеството време потребителите одобряват, че профилът ми е подправен и акаунтът ми е свален заради отчети и би трябвало да адресирам имейл на Tinder или Bumble, с цел да обясня, че това съм аз, в действителност Джесика Алвес и това е същински акаунт.

„ Да бъда самостоятелен на 40 години ме плаши и към момента бленувам да се оженя и да имам деца, само че тази фантазия наподобява е надалеч от осъществяването, защото към момента съм необвързана и диря господин Правил.

„ Обичам себе си и се оценявам доста, също по този начин доста се вардя, защото не желая да бъда засегнат.

„ Имам над 6 милиона паунда спестени настрани за моето плевене и ще продължа да отстранявам пари, с цел да се сбъдне тази моя фантазия. Искам женитба на принцеса.

Джесика продължи: „ Вече имах доста златотърсачи и доста богат човек. Просто желая прекрасен, почтен и работлив мъж.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР