Принц Уилям и принцеса Кейт се казва, че са ужасени“,

...
Принц Уилям и принцеса Кейт се казва, че са ужасени“,
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт „ужасени, че Хари и Меган ще бъдат разглеждани като публично лице на кралското семейство“

Принц Уилям и принцеса Кейт се споделя, че са „ ужасени “, че принц Хари и Меган Маркъл могат да бъдат обсъждани като част от кралското семейство, макар че се отдръпнаха преди четири години.

Меган и Хари, които се отдръпнаха от кралското семейство през 2020 година, приключиха сполучливо пътешестване до Нигерия по-рано този месец, само че се счита, че това е тормозило кралското семейство семейство. Това се случва, откакто Бъкингамският замък разгласи, че кралското семейство ще отсрочи задължения, „ които може да наподобяват като похищение на вниманието или похищение на вниманието от предизборната акция “ през идващите шест седмици преди общите избори.

Говорейки извънредно за Mirror, Кралският специалист и създател Том Куин сподели: „ Високите членове на кралското семейство, изключително Уилям и Кейт, се опасяват от едно освен това от всичко друго: че Хари и Меган ще продължат да провеждат пътувания по света, до момента в който не бъдат възприемани като обществено лице на кралската персона. семейство. "

За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР