Стопкадри бТВЗлатимир Йочев блесна с крилата фраза в Тази сутрин“

...
Стопкадри бТВЗлатимир Йочев блесна с крилата фраза в Тази сутрин“
Коментари Харесай

Злати Йочев се учуди защо София попадна в класацията на най-умните градове в света

Стопкадри бТВ

Златимир Йочев блесна с крилата фраза в „ Тази заран “ и по едно и също време с това захапа елегантно тези, които поддържат парковете в столицата.



Той го направи, откакто Виктория Готева-Димитрова разгласи, че София е на 113-о място от 142 града в класацията за най-умните градове в света, а Стаси Цалова добави, че когато чужденци идват в нашата столица, се възхищават от зеленината й.

Всичко това даде мотив на Йочев да вземе нещата в свои ръце.

Водещият разкри, че е гледал клипче, в което чужденец признава, че в София има ужасно огромни зелени пространства, и съгласно Йочев, в случай че се качиш на Витоша виждаш в действителност какъв брой огромни са парковете.



Злати обаче посочи, че чужденецът изразил удивление за какво в тези паркове тревата не е окосена и прилича джунгла, и последвал умен отговор.

Ние считаме, че парковете би трябвало да са като дивата природа и това е нашата идея. Идеално асфалтирани алеи и тревата да е по конец и подкастрена, това си го имаме, сподели Йочев.



В последна сметка чужденецът приел това българско мнение. Абе, изумяваме ги чужденците и ние имаме какво да им покажем, добави по бТВ Злати.

Негово иронично мнение за джунглата явно се хареса на екранната му партньорка и предизвика прелюбопитна имитация от нейна страна.

Много хубава концепция и кърлежите добре си живеят в естествена среда, означи Мария Цънцарова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР