Съобщението на Риши Сунак вчера, че избирателите ще се отправят

...
Съобщението на Риши Сунак вчера, че избирателите ще се отправят
Коментари Харесай

Имахме `Platty Joobs` и `Cozzie Livs` - сега Обединеното кралство се подготвя за `Genny Lex`!

Съобщението на Риши Сунак през вчерашния ден, че гласоподавателите ще се насочат към урните единствено след шест седмици, лиши доста изненада, само че това не попречи на шегаджиите в обществените медии към този момент да измислят нова различия.

Само мигове откакто Риши Сунак направи влажната си тирада, обявявайки, че нацията ще се насочи към урните на 4 юли посред пороен дъжд, до момента в който на назад във времето трещя мелодия на лейбъристката тематика от 1997 година Things Can Only Get Better, интернет към този момент беше почнал да работи върху мемета за това.

След вирусната известност на термини като Platty Joobs и Cozzie Livs, които завладя интернет като стихия, преименувайки платинения празник и рецесията с разноските за живот, интернет измисли нов псевдоним за идните общи избори, като го назова Genny Lex.

Докато сюрпризирани политици и публицисти започнаха да приказват за последствията от изненадващото известие на Сунак, потребителите на обществените медии започнаха яростен спор за това по какъв начин да нарекат идните избори.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР