След публикация на агенция BulNews община Враца ще реновира пропадналата

...
След публикация на агенция BulNews община Враца ще реновира пропадналата
Коментари Харесай

След публикация на BulNews: Община Враца ще ремонтира пропадналата улица в Згориград /снимки/

След обява на организация BulNews община Враца ще реновира пропадналата улица в Згориград. Боклукчийски камион падна в дерето край нея по-рано през днешния ден, а за случая заяви само медията ни.



Няма потърпевши при случая с камиона на БКС, оповестиха от управата в града.
Специализирана техника ще извади машината от пропадналия сектор.
Причината за случая със сметосъбиращия камион на БКС е неспособност на лидера да маневрира по ул. „ Вратица “ в село Згориград, поради паркирали коли. При опит да заобиколи транспортните средства, тежкотоварният камион пропада. Служителите на предприятието не са потърпевши, а сега профилирана техника стартира изваждането на сметосъбиращата машина.
Заради неприятното експлоатационно положение на улица „ Вратица “ е осъществен оглед от специалисти в локалната администрация, като за сектора в непосредствена непосредственост до църквата има подаден план към Междуведомствената комисия по бедствия и повреди. След обезпечаване на нужните средства, ще започват и дейностите по създаване на подпорна стена. Успоредно с това ще бъде осъществено наново проучване на останалата част от пътя и ще бъдат планувани средства за укрепването на улицата в този район.
Кметът на Згориград Асен Петров разяснява, че през последните няколко години на улицата е полагана секта и трошен камък, с цел да бъдат възобновени сектори в извънредно неприятно положение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР