Стрелбата е предприета в момент, когато автобусът, движещ се по

...
Стрелбата е предприета в момент, когато автобусът, движещ се по
Коментари Харесай

Стреляха с въздушна пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив

Стрелбата е подхваната в миг, когато рейсът, движещ се по линия №9, е бил спрян на предпоследната спирка в комплекс " Тракия " - в отбивка на улицата, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

При случая няма потърпевши, само че е пръснато едно от страничните стъкла. Според свидетелството на водача пред Нова телевизия стрелбата е създадена от прилежащ блок.

Малко преди този момент от рейса слезли и последните две пътнички. Това е осмият следващ случай на пукотевица в този регион.

" При тръгването чух някаква стрелба. Видях, че страничното стъкло е счупено. Първоначално помислих, че някой рейс ме е блъснал странично. Според мен е стреляно с въздушна пушка ", описа по водачът на автобуса цел Бисер Велизаров.

" Затова би трябвало да се сложат камери. Това не може да се случва непрекъснато. Това не е първият случай. Преди три месеца още веднъж имаше. Разминахме се на косъм. Просто някакъв шанс сме извадили ", добави кондукторката Гинка Терзийска.

Организиран е оглед от оперативна група на Пето Районно ръководство. Предприемат се дейности за изясняване на обстановката и търсене на причинителя, прибавиха от полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР