41 души все още се лекуват в болници в Банкок,

...
41 души все още се лекуват в болници в Банкок,
Коментари Харесай

Singapore Airlines: Защо толкова много пътници на ужасяващ полет нямаха колани

41 души към момента се лекуват в лечебни заведения в Банкок, откакто полет на Singapore Airlines, ударен от ужасна турбуленция, докара до гибелта на един английски екскурзиант.

Длъжностни лица считат, че турбуленцията е почнала по време на доставката на храна, когато доста пасажери не са носели защитни колани, защото един пасажер си спомня по какъв начин самолетът ненадейно се е потопил на 6000 фута и „ нямаше време за известие от водача, знакът за защитния колан беше изключен “.

Болница Самитивей, където са лекувани множеството от 104-те ранени лица, удостовери, че 41 души към момента получават лекуване в три лечебни заведения в Банкок. Нараняванията варират от увреждане на гръбначния дирек и гръбначния мозък до пострадвания на черепа или мозъка, както и увреждане на костите или вътрешните органи.

Към неделя 33 души, в това число девет британци - един в интензивно поделение и осем в стационарното поделение - се поставят грижи. Самолетът, който превозваше 211 пасажери и 18 членове на екипажа - в това число 47...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР