На 24 май ученици от всички училища и детски градини

...
На 24 май ученици от всички училища и детски градини
Коментари Харесай

Ученици и малчугани от Община Борован отбелязаха 24 май с голямо тържество /снимки/

На 24 май възпитаници от всички учебни заведения и детски градини в Община Борован, с тържествено шествие дойдоха и се събраха на площада пред читалище „ Цани Иванов 1907 “ в Борован, с цел да отбележат най-истинския празник за тях. 
Много пъстра и радостна стратегия изнесоха децата от всяко образователно заведение. Всички бяха подготвили по нещо с цел да изненадат и забавляват гостите от Община Борован. Кметът Иван Костовски приветства учениците и гостите на тържеството и връчи премия „ Учител на годината “ на учителите от детските градини и всички учебни заведения. Те са номинирани от своите колективи за реализиране на високи резултати в учебно-възпитателната активност. 
Ива Тошева Гачовска от ОУ “Отец Паисий “ - Борован, Петя Кръстева Пазийска – Божков от ОУ “Св.св. Кирил и Методий “ - Малорад, Миглена Иванчова Муцовска от ЦДГ „ Тошка Петрова “ - Борован, Десислава Ангелова Петрова – Николова от ОУ “Св.св. Кирил и Методий “ - Добролево, Ивка Димитрова Лазарова от ОДЗ „ Юрий Гагарин “ - Малорад и Николай Стойчев Беличовски от ПГТ “Коста Петров “ - Борован.
" Честито на заслужилите педагози. Пожелаваме ви все по този начин неуморна и ползотворна работа с  вашите възпитаници и доста персонални и професионални триумфи ", написаха от локалната администрация.
В деня на най-светлия народен празник – 24 Май - Ден на светите братя Кирил и Методий на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, шефът на учебното заведение Нели Найчова, награди учениците от II клас – Вилияна Генчова, Ивайла Гергова и Мариета Иванова, показали се почтено в Националния заключителен кръг на олимпиадите на СБНУ. Те получиха своите златни медали и грамоти, както и лични дарове от управлението на учебното заведение.
След представлението на децата, празникът приключи с коктейл за всички учители и културни дейци в ритуалната зала на НЧ „ Цани Иванов 1907 " - Борован проведен от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР