Феновете на Coronation Street изразиха ясно чувствата си – след

...
Феновете на Coronation Street изразиха ясно чувствата си – след
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street се оплакват минути след като убиецът на Лорън Болтън най-накрая беше „разкрит“

Феновете на Coronation Street показаха ясно възприятията си – откакто килърът на Лорън Болтън най-сетне беше „ оголен “.

Сапунката на ITV излъчва доста специфична седмица от епизоди, които да съвпаднат с полуфиналите на Britain's Got Talent, защото най-сетне научаваме какво се е случило с Лорън Болтън в нощта, в която тя изчезна. Полицията, водена от DS Swain, е уверена, че тя е мъртва, откакто открива оцапан с кръв крайник на стол в жилището й, само че дали това се е случило или тя към момента е жива?

Сапунката дразнеше голяма седмица за шоуто, защото пъкълът на Рой в пандиза стига до неприятни проблеми, до момента в който Нейтън Къртис се оказва твърдо на радара за изгубването и убийството на Лорън, когато Сара се пробва да се намеси.

Тази седмица почитателите на сапунените сериали ще продължат да гледат, до момента в който първите четири епизода ще покажат един и същи ден през очите на разнообразни герои и истината за това, което в действителност се е случило с Лорън, ще бъде разкрита. Тази вечер историят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР