Кандидатите от русенската листа на Коалиция БСП за България“ и

...
Кандидатите от русенската листа на Коалиция БСП за България“ и
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП иска младите хора до 26 години да бъдат освободени от данък

 _2024 izbori_v013 Кандидатите от русенската листа на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и лидерът ѝ Иван Иванов не престават срещите с жители в Русе и региона. Социалистите подчертаваха върху решенията, които оферират за обществена правдивост в българското общество, както и какво е свършено като стъпки от тях досега. На напред във времето в срещите беше изведена нуждата от почтено възнаграждение на труда, както и основаване на обществен щит за младите, служащите, пенсионерите и уязвимите, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

„ Ние, от Българска социалистическа партия, сме единствената достоверна лява партия. Нашите дейности за устойчива и поредна обществена политика ще продължат и в 50-то Народно заседание ”, съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в Русе. И в диалог с хората добави:

„ Макар други партии да се пробват да си приписват наши триумфи, с помощта на Българска социалистическа партия бяха увеличени пенсиите, както и заплатите на служители на реда и пожарникари. Също по този начин доста се изговори за нарастването на тока, а в обществото се сътвори едно чувство за неустановеност. Все отново успяхме да се преборим и с помощта на навременните дейности на нашата парламентарна група от 1 юли битовите клиенти няма да излязат на свободния пазар ”, уточни Иван Иванов.

За избора на 9 юни: „ Във всяка наша среща споделям, че на 9-ти юни всеки един от нас взема решение кое е вярното развиване на страната ни. Ние изрично ще продължим да отстояваме позицията си за почтена България в мирна Европа. Именно по този метод можем да създадем условия за усъвършенстване качеството на живот на българите ”, уточни социалистът.

В срещите с жителите бяха повдигнаха и районни въпроси, свързани със периодите за приемането на България и по суша в Шенген, което би довело до облекчение на тежкотоварния трафик в града, както и на какъв стадий е започнатата автомагистрала Русе – Велико Търново.

„ Българска социалистическа партия залага на устойчиви обществени решения в своята платформа, свързани с развиването на обществено – взаимен модел за държавно, икономическо, публично и персонално развиване ”, лидерът на „ Българска социалистическа партия за България в Русе, като акцентира освобождението от налог върху приходите от труд до навършване на 26 години (обхваща близо 300 000 млади хора), еднократната помощ при раждане: за първо дете – 600 лева, за второ дете – 1200 лева, за трето дете – 1700 лева, за всяко последващо – 300 лева Българска социалистическа партия предлага и еднократна помощ в размер на 7 минимални работни заплати (7700 лева за 2025 г.) за всяко второ и трето дете на родители, които са обезпечени най-малко 24 месеца обратно.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР