i&d Fast Food&Grill e най-новият партньор на лидерът в доставката

...
i&d Fast Food&Grill e най-новият партньор на лидерът в доставката
Коментари Харесай

За любителите на скарата! i&d Fast Food&Grill е най-новият партньор на FoodboX

i&d Fast Food&Grill e най-новият сътрудник на водачът в доставката за дома и офиса във Враца FoodboX, научи организация BulNews. 
Обектът се намира на бул. „ Европа “, под тролейбусното хранилище, пред автомивка „ 6+ “. Работи от понеделник до събота, от 10 до 18.30 часа. 
Там феновете на скарата могат да намерят разнородни изкушения. Постоянно се пекат вкусни месни оферти – кебапчета, кюфтета, пържоли, суджук и даже риба. Към тях заведението предлага и богат подбор от над 10 разнообразни салати и гарнитури. 
Тези, които желаят да хапнат нещо небрежно, могат да опитат вкусните бургери и дюнери или пък да си ги вземат на порция. 
Почти всички неща в асортимента на i&d Fast Food&Grill се прaвят на място и са с гаранция за качество и усет. 
Ръководството на обекта държи извънредно доста на положителната хигиена и всички ястия се подготвят и сервират на клиента в безупречно чиста среда. 
Ако желаете да се подкрепите с нещо вкусно, само че нямате опция да посетите i&d Fast Food&Grill, FoodboX е насреша. Куриерите на компанията ще доставят вкусотиите до входната ви врата, с цел да можете да се насладите на месните изкушения  в уюта и комфорта на вашия дом или офис. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР