Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Старши-треньорът на ФК

...
Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Старши-треньорът на ФК
Коментари Харесай

Треньорът на ФК Черноморец 1919: Напускам, виновен съм за изпадането!

Не съм безконтролен човек, разгласи футболният експерт

Старши-треньорът на ФК " Черноморец 1919 ", който тази година изпадна от Втора лига, Ангел Стойков разгласи, че напуща след фиаското в професионалния футбол.  

„ За страдание несполучлив сезон за нас. Отборът не съумя да се задържи в професионалния футбол. Причините са доста, само че аз няма да акцентирам аргументи, тъй като ще излязат като оправдания. Главната причина естествено е в старши треньора. Аз съм отговорен за изпадането на тима и поемам виновността. Със спекулациите за моята оставка, аз съм я подавал неведнъж. Не съм безконтролен човек. Като виждам накъде отиват нещата, направил съм го това деяние. Докато управлението реши, аз бях задължен да си я извършвам отговорностите като старши треньор “, разяснява Стойков пред

„ След последния мач нещата са ясни. Може би ще станат ясни идната седмица. Черноморец би трябвало да тръгне по различен път. Черноморец ще има нов старши треньор. Надявам се това да стане ясно още в понеделник или във вторник да стане ясно. Наистина да се слагат основите на професионален тим, тогава можеш да претендираш да играеш в професионалния футбол и да постигаш триумфи “, сподели още наставникът.

„ С цялото си сърце работих за Черноморец като треньор, давах всичко от себе си, само че нещата не се получиха. Вината е единствено моя. Състезателите и ръководителите си свършиха работата. Понеже нямаше цяла година едно изказване, а и не е моя работа да го върша. Мисля, че това е голям пропуск, само че няма значение. Казах, че няма да съм треньор на Черноморец. Не знам какво ще се случи. Надявам се в понеделник-вторник да има повече изясненост. Ако Черноморец има потребност от мен като каквото и да е, аз съм отсреща, задължен съм на клуба “, безапелационен бе експертът.

„ Радвам се, че играчите ме изпратиха с овации. Беше сложна седмица, когато към този момент беше ясно, че сме изпаднали. Много мъчно се събират състезателите чисто психически. Може би това беше най-трудната седмица. Затова им благодаря. Ако би трябвало да сме почтени, съвсем не се сещам някой тим да ни е надиграл, само че в огромна част от мачовете не ни доближи опит, може би ни преследваше и малшанс “, приключи Ангел Стойков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР