Скандалите около семейство Кардашиян са нещо напълно нормално напоследък. Този

...
Скандалите около семейство Кардашиян са нещо напълно нормално напоследък. Този
Коментари Харесай

Дъщерята на Ким Кардашиян предизвика жесток спор със своя рисунка

Скандалите към семейство Кардашиян са нещо изцяло обикновено в последно време. Този път на известната риалити звезда Ким ѝ се наложи да влезе в спор с нейните Instagram почитатели, а мотивът се оказа рисунка на нейната 7-годишна щерка Норт Уест, предава Дарик.

Ким Кардашиян показа в свое Instagram стори красива рисунка на пейзаж, която нейната щерка е нарисувала. „ Моята дребна художничка Норт “ е описанието на фотографията, която гордата майка сподели на почитателите си.

Нейните Instagram почитатели обаче незабавно показаха своите подозрения, че това не е допустимо да бъде рисунка на 7-годишно дете и, че Ким още веднъж скрива истината и преувеличава.

Госпожа Уест несъмнено се почувства наранена от нападките на своите почитатели и показа, че щерка ѝ посещава уроци по маслен живопис, където се учи да рисува и тази рисунка е била план, върху който тя е работила доста интензивно.

Помоли всички свои почитатели да бъдат по-разумни в изявленията си и да спрат със своите отрицателни мнения като изясни, че децата също са способни да основават невероятни неща!

По-късно дъщерята на художничката, която преподава на Норт, също се включи, с цел да обясни и удостовери, че това в действителност е дело на дребната наследница на Ким и Кание. Тя изясни на интернет потребителите, че майка ѝ е учителка по изкуство от дълги години и учи всички свои дребни възпитаници да се упражняват точно да рисуват въпросния пейзаж.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР