Бившият краен защитник на Манчестър Юнайтед Она Батле беше принуден

...
Бившият краен защитник на Манчестър Юнайтед Она Батле беше принуден
Коментари Харесай

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Она Батле остана окървавена при неприятен инцидент на финала на Шампионската лига за жени

Бившият краен бранител на Манчестър Юнайтед Она Батле беше заставен да получи лекуване по време на успеха на Барселона с 2-0 в Шампионската лига за дами над Лион след противен конфликт, който остави 24-годишната с кръвна рана на бузата.

Защитаващият купата си европейски първенец победи френския гранд в Билбао в събота в изтощителна и физическа борба, която означи третата купа на Барселона в Шампионската лига за четири години и направи ефектен четворен триумф за клуба.

Повече от 40 000 пристигнаха да гледат конфликта. И двете страни се похвалиха със своя обективен дял от шансове, само че каталунците най-сетне преодоляха безизходицата след 65 минути преди края, когато носителят на Златната топка Айтана Бонмати откри вратата.

Лион, чийто управител е избран да изоставен клуба, с цел да наследят дългогодишния началник на Челси Ема Хейс, бяха безмилостни в преследването си за равнене, като играта бързо мина в сборичкване. Батъл беше една от дребното жертви денем, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР