Елизабет Паисиева, която работи като треньор в индивидуалното направление на

...
Елизабет Паисиева, която работи като треньор в индивидуалното направление на
Коментари Харесай

Елизабет Паисиева пред БНТ: Олимпийските игри са най-красивият форум

Елизабет Паисиева, която работи като треньор в самостоятелното направление на националния тим по художествена гимнастика на Норвегия пожела българските състезатели да се борят със зъби и нокти на Олимпийските игри в Париж.

Българката е удовлетворена от представянето на норвежките й възпитанички.

" Състезанието мина много динамично. Показахме сигурност и успокоение при двете ни гимнастички. Искаше ми се да вземем в първите 24. Доволна съм от двете ни гимнастички ", показа тя в изявление за Българска национална телевизия.

Столичанката вижда Норвегия като страна, в която спортът се развива.

" Вече 5 години работим дружно. Започва да се трансформира системата и метода на мислене на състезатели и треньори. Опитваме се да създадем атмосфера за развиване на високо равнище. Имаме много да подобряваме, само че като цяло съм положителна. Виждам напредък ", добави Паисиева.

Тя даде препоръки на българските състезатели преди Олимпийските игри.

" Състезанието е много тежко, огромна битка е за олимпийската квота. Всички страни са доста добре готови. Вижда се професионална работа, всички са в добра форма. Олимпийските игри са най-красивият конгрес. Трябва състезателите му да се насладят. Когато става въпрос за битка за медали, подготовката протича по друг метод. Пожелавам им да се борят до дъно. Да стискат зъби и да се борят, тъй като могат ", добави двукратната участничка на Олимпийски игри.

Можете да гледате цялото изявление във видеото .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР