Ситуацията в семейството на Орхан Мурад е много заплетена и

...
Ситуацията в семейството на Орхан Мурад е много заплетена и
Коментари Харесай

Бившата на Орхан Мурад се нахвърли на новата му

Ситуацията в фамилията на Орхан Мурад е доста заплетена и трагична. Той се раздели с жена си Шенай, само че очевидно процесът не е бил изключително спокоен и кротичък. Майката на Сузанита се нахвърли за следващ път на новата жена на именития артист, написа Шоу Блиц.

Има хиляди версии за раздялата сред Шени и Орхан, само че сега и двамата са траяли живота си други. Наскоро изпълнителят на " Хиляди слънца " публично обви, че има нова жена до себе си. Това не се отрази добре на някогашната, която се нахвърли върху нея с остри думи.

" Която и да се намира в моя дом, поредна на някогашния, апелирам единствено да няма смелостта да ми пипа движимостите, до момента в който не съм в къщи ", написа Шени в персоналния си профил във Facebook.

Преди това пък употребява много остри думи против новата възлюбена на Орхан, наричайки я " к*рва ". Щерката на артиста - Сузанита, също подлага на критика остро татко си за раздялата с майка ѝ и това, че е прибрал нова жена в дома си. А слуховете гласят, че на Орхан просто му е писнало от номерата на Шенай и Сузанита, които го посрамиха пред цяла България и най-сетне е взел решението да продължи живота си напред и да ги остави да се излагат на воля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР