Владислав Радославов обича да помага на хората. Но неговата помощ

...
Владислав Радославов обича да помага на хората. Но неговата помощ
Коментари Харесай

Историята на Владислав Радославов: Добротата, която стопля сърцето

Владислав Радославов обича да оказва помощ на хората . Но неговата помощ е изключително скъпа, тъй като е ориентирана към тези, към които множеството даже не поглеждат – бедните , бездомните , отхвърлените… Душите, които бродят по улиците, само че като че ли са невидими. Точно на тях младият мъж носи наслада и лъч вяра . Той споделя своята история пред „ Българска национална телевизия “.

Младият мъж постоянно намира богатства дума за бездомните и време да поговори с тях . Отделя им време , с цел да изслушва техните истории, да чуе болките и фантазиите им . Често споделя с някой и обща софра. Така храни освен телата им, само че и душите им с добрина .

Владислав оказва помощ на хората в потребност с всичко, което е по силите му – време , храна , средства , облекла . И с положителното си сърце съумява да увлече доста други след себе. Анонимни донори застават зад него и го поддържат финансово. Той им благодари за поддръжката и доверието, тъй като дружно съумяват да оказват помощ на повече нуждаещи се.

В България сърдечната непълнота се трансформира в пандемия

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР