Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква още един впечатляващ

...
Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква още един впечатляващ
Коментари Харесай

Манчестър Сити знае, че „това е победа, или Арсенал ще бъде шампион“ на Висшата лига

Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола чака още един впечатляващ край на сезона във Висшата лига, сходно на акцията 2021-22, където клубът му съвсем загуби купата в последния ден, преди късните голове да обезпечат трофея.

Сити е с две точки пред Арсенал в неделния финален кръг от срещите и може да си обезпечи четвърта купа за толкоз сезони, в случай че победи Уест Хем Юнайтед вкъщи.

Отборът на Гуардиола изпревари Ливърпул до купата с една точка през май 2022 година, само че Сити направи нещата сложни за себе си, когато загуби с 2-0 от Астън Вила вкъщи, преди в последна сметка да завоюва с 3-2, с цел да лиши клуба от Мърсисайд от короната.

„ Имам възприятието, че още веднъж ще бъде [като] Астън Вила. Бихме желали да водим с 3:0 след 10 минути, само че това няма да се случи. Гледал съм задоволително [от мачовете на Уест Хем] “, сподели Гуардиола.

„ Готов съм това да бъде сложен, сложен мач. Искам да вкарам в съзнанието на моите играчи: „ Вижте Тотнъм, по какъв начин се борят за всяка топка, експанзията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР