Шотландският хакер Гари МакКинън през периода 2001-2001 година успя да

...
Шотландският хакер Гари МакКинън през периода 2001-2001 година успя да
Коментари Харесай

Доказа ли "кралят на хакерите" връзката на САЩ с извънземните? ВИДЕО

Шотландският хакер Гари МакКинън през интервала 2001-2001 година съумя да разбие компютърната система на Пентагона и НАСА за да получи неопровержими доказателства за съществуването на извънземни и връзки с тях на държавното управление и военните на Съединени американски щати.

И досега обаче няма еднопосочен отговор, дали той е съумял да направи това.

На това МакКинън се решил поради плана на Стивън Грир "Разкритие ", който от 1993 година е събриал неорповержими доказателства за това, че извънземните съществуват.
Въпреки това, че планът притегли към себе си много известни хора по света, в това число и някогашни чиновници на НАСА, даже неговата солидна колекия от доказателства не може да отговори на основния въпрос - истина ли е всичко това? Всичките данни, засягащи НЛО, са били прекалено много засехретени.

Затова Гари заслужено считал, че същинските сведения за извънземните се намират в тайните файлове на компютрите на Пентагона и НАСА.

Той не е бил терорист, нито разузнавач - просто ученолюбив човек. Най-вероятно, мнозина от сегашните консуматори на мрежата биха създали същото, в случай че имат такава опция.

Шотландският хакер обаче имал такава - той в течение на 13 месеца (докато не го разкрили и арестували) прониквал в компютрите на НАСА и Пентагона. След това пък почнала десетгодишната епопея за изгонването на Гари от Англия в Съединени американски щати, където любознателният хакер бил застрашен от 70 години затвори, а и повече.

Военните на Съединени американски щати го обвинили в това, че кралят на хакерите освен прникнал в 97 компютъра на Пентагона, само че и е унищожил доста значими документи, с което е предизвикал на Америка и въоръжените ѝ сили огромни вреди.

В последна сметка, всичко приклюва добре. Правителството на Англия по този начин и не дава на Съединени американски щати МакКинън. Мъжът и до през днешния ден си работи като непретенциозен SEO-специалист.

Гари дори не е бил изправян пред съд във Англия, въпреки и в тази страна той да е бил запашен от оптималната присъда от 6 месеца.


Но потвърдил ли е Гари на света, че НЛО, пришълците и контактите им с тях на Съединени американски щати са истина. Някои уфолози считат, че е съумял, само че множеството самостоятелни откривател са склонни да имат вяра, че "кралят на хакерите " е съумя да потвърди единствено едно - уязвимостта в актуалния свят на всичките секрети архиви.

В тези години МакКинън даже не е могъл да смъкна качествни фотоси на пришълците и корабите им, които са се пазили в архивите на НАСА: компютърът му е бил прекомерно слаб. По думите на хакера обаче, такива фотоси има.
Единствената стойностна негова находка може да се счита таблицата Non-Terrestrial (неземните), която дава мотив на множеството уфолози, а и на конспиролоите, да развият теорията за контакти сред пришълци и държавното управление на Съединени американски щати, както и за взаимни полети до Марс и по този начин нататък.

Самият Гари допуска, че това е лист на офицери от някакъв конфиденциален галактически транспортен съд, само че това не значи, че те са извънземни.


Впрочем, през днешния ден има толкоз доста доказателства за НЛО и извънзмени, в това число и за съдействие нежду Съединени американски щати и инопланетяните, че героичната епопея на Гари с съвсем 20-годишна отминалост наподобява по-скоро като занимателен случай, а не всеотдайност в името на истината.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР