Дует Ритон“, Тоника СВ“ и впечатляващо дрон шоу ще забавляват

...
Дует Ритон“, Тоника СВ“ и впечатляващо дрон шоу ще забавляват
Коментари Харесай

В Сливен за празника - дует „Ритон“, „Тоника СВ“ и впечатляващо дрон шоу

Дует „ Ритон “, Тоника Сухопътни войски “ и впечатляващо дрон шоу ще забавляват сливенската аудитория в празничните дни.Концертът на именития български дует с над 40-годишна история е очакван за довечера, 23 май, на откритата сцена на пл. „ Хаджи Димитър “. Той ще стартира в 19.30 ч. Преди това, от 18 ч. в зала „ Сливен “, ще се състои обичайният концерт, на който ще бъде връчена премията „ Аргира Жечкова “. Вечерта ще приключи с празнични илюминации в 21 ч.

Концертът на обичаната българска група „ Тоника Сухопътни войски “ ще се състои вечерта на 24 май. Музикалното шоу ще зарадва сливенската аудитория с едни от най-големите шлагери на групата. Началото е от 19.30 ч. на откритата сцена на пл. „ Хаджи Димитър “. За жителите и посетители на Сливен ще пеят и „ Тримата български тенори “.

Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската книжовност – 24 май в Сливен, ще стартира с празнично шествие на възпитаници от сливенските учебни заведения. То ще тръгне от Градската градина в 11 ч. и ще продължи по Главната улица до площад „ Хаджи Димитър “. Там, от 11.30 ч., ще стартира общоградската тържествена гала.

От 12 ч. на откритата сцена на площада ще се състои награждаване на възпитаници, носители на награди от национални и интернационалните надпревари и състезания.

Откритата сцена на градския площад ще посрещне по-късно гостите от фолклорния отбор „ Странджа “ и домакините от сливенския Ансамбъл за национални песни и танци. Те ще се показват пред публиката със взаимен концерт. Началото е от 12.30 ч. Денят ще продължи с празничен концерт на детските градини. Началото е от 16 ч. на откритата сцена на площада.

Вечерта ще приключи с впечатляващо дрон-шоу на централния градски площад. То е планувано за 21.30 ч.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР