Треньорът на Канзас Сити Чийфс Анди Рийд и звездният куотърбек

...
Треньорът на Канзас Сити Чийфс Анди Рийд и звездният куотърбек
Коментари Харесай

Патрик Махоумс и треньорът на Чийфс Анди Рийд застават до Харисън Бъткър след противоречива реч при дипломирането

Треньорът на Канзас Сити Чийфс Анди Рийд и звездният куотърбек на тима Патрик Махоумс застават до ритника Харисън Бъткър, който се сблъска с отрицателна реакция след противоречиво начало тирада в Benedictine College по-рано този месец.

Бъткър показа спорни мисли по доста тематики по време на речта си – Месецът на гордостта, COVID-19 и дамите на работното място измежду тях. Речта му в католическото частно учебно заведение за свободни изкуства в Атчисън, Канзас, стана вирусна и до момента в който доста хора онлайн осъдиха думите му, фланелката му стана една от най-продаваните след дипломирането.

Говорейки с кореспонденти след проведени екипни действия, Mahomes сподели, че познава Бъткър от седем години и го съди по ежедневния му темперамент, казвайки, че е добър човек.

„ Това е някой, който се грижи за хората към себе си, грижи се за фамилията си и желае да окаже положително въздействие в обществото ", сподели Махомес. „ Когато сте в съблекалнята, има доста хора от доста разнообразни области на живота и те имат доста ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР