Шапка федора, камшик револвер и едно старче. Не махвайте пренебрежително

...
Шапка федора, камшик револвер и едно старче. Не махвайте пренебрежително
Коментари Харесай

Индиана Джоунс се завръща. И още 10 филма за гледане през юни

Шапка федора, бич револвер и едно старче. Не махвайте надменно с ръка.    Той може и да е на 80 години, само че още може да раздава крошета, да стреля, да язди и да открива съкровища.    Индиана Джоунс е още веднъж е тук за още един филм от незабравимата поредност.    Но с изключение на него през юни ще излезе екранна акомодация по роман на Стивън Кинг, която е толкоз плашеща, че чак не е за разправяване.    Има и една забавна анимация, която може би ще отговори на въпроса какво става когато се съберат огнена жена и воден мъж.    Из екраните ще се разхождат още Батман, Светкавицата, Спайдърмен, Торбалан. Това е описът с филми за гледане през юни на BBC.  The Boogeyman    Дори филмовият откъс на този филм е плашещ. The Boogeyman (Торбалан) разказва историята на едно страховито създание, което влиза в къщите и отвлича децата. И колкото и да им обяснявате, че чудовища не съществуват, те няма да ви повярват, тъй като са го виждали. А вие ще им повярвате, когато сами го видите.    Режисьорът Роб Савидж споделя, че е създал толкоз плашещ филм, че се е наложило да го преработва, с цел да може да се демонстрира пред по-широка аудитория. 
  „ При първата прожекция хората крещяха по този начин, че изпуснаха огромна част от кино лентата. Трябваше да го преработим, за съумеят да вдървен историята “, споделя той.    Премиерата бе на 1 юни.     Transformers: Rise of the Beasts   Роботите-спасители на света се завръщат за шестата си серия. Този път те ще се борят с извънземна мощ, решила да унищожи планената.  Действието се развива през 1994 година Трансформърите схващат, че Земята е изправена пред гибелна заплаха и те би трябвало да вземат участие в борбата за спасяването ѝ. И ще имат необикновен асистент – един млад мъж, попаднал напълно инцидентно на срещата им, тъй като има нещастието да кара кола, в която се крие...робот-трансформър.    Премиерата е на 7 юни.     Elemental   Тази анимация на Pixar споделя за фиктивен град, в който всички са направени от четирите съществени детайла – земя, вода, въздух и огън. 
Там всички живеят съгласно едно просто предписание: Елементите не се смесват.    Но времената се трансформират. И се задават забавни върпоси. Например какво ще стане, в случай че огнен мъж се влюби във водна жена? Пара? Някой ще изчезне? Всичко ще е наред?    Премиерата е на 14 юни.       The Flash   През последните месеци Езра Милър бе в новините най-вече с разгулен и хулигански изцепки. Затова може би е време всички да си спомнят, че той е и артист. 
Тук Милър е в ролята на супергероя Светкавицата, който открива метод да се връща обратно във времето. Естествено, той би трябвало и да се бие с неприятните, само че не е самичък. На помощ идва Батман от 1989 година, т.е. Майкъл Кийтън, както и Бен Афлек, т.е. Батман от 2022 г.     Премиерата е на 14 юни. 

 Stan Lee    Той е основател на вселени и самичък по себе си е галактика. Човекът, от чиято фикция са излезли Спайдърмен, Железният човек, Хълк, Х-Мен, Фантастичната четворка.    По случай 100-годишнината от рождението му Marvel пускат документален филм за огромния създател.    Приносът на Стан Лий към попкултурата е международно приет от десетилетия. През 2011 година той получава своя звезда на Алеята на славата, а преди този момент превзема света със своите герои.    Премиерата е на 16 юни.

 No Hard Feelings   Тя е закъсала шофьорка на Uber, губи колата си и остава без прехранване. В усилието си да не остане и без дом, се съгласява на много забавна сделка – да се среща с един много смотан юноша, на който му следва да отиде в лицей.   Проблемът е, че той не желае да излиза с никого и няма никакви връзки с девойки. Майка му и татко му са обезпокоени и вземат решение да работят.    Задачата наподобява лесна, само че този момък се оказва прекомерно изостанал. В тази комедия Дженифър Лорънс е обезверената жена, която би трябвало да направи по-уверен Андрю Фелдман. Той пък не се подава на образование. Следва много смях.    Премиерата е на 14 юни. 

Ruby Gillman, Teenage Kraken   В тази анимация ще стане дума за една тийнейджърка, която открива, че има супер сили. Нещо повече, задължена е да ги употребява, с цел да пази всички морски същества.    Проблемът е, че тя желае да е просто нормално момиче. И да има елементарен живот.    Премиерата е на 28 юни.     Indiana Jones and the Dial of Destiny   И в живота, и в киното Харисън Форд към този момент е пенсионер. Поне официално. За спасяването на света от неприятните обаче пенсия няма. Така че той ще се изправи против тях за още един, финален път.    В ролята на неприятния този път е Мадс Микелсен, който е извънредно добър в това да е изверг (всички помним по какъв начин опита да токсини Даниел Крейг в „ Казино Роял “).  Красивата жена още веднъж е налична - Фийби Мери Уолър-Бридж - с над четири десетилетия по-млада от Инди.   Пригответе се за екшън. Датата е 28 юни.        War Pony   Райли Киоу е известна като актриса и внучка на дядо си Елвис Пресли. Тук обаче тя е зад камерата и режисира.    Тази драма споделя за живота в идианския резерват Пайн Ридж в Южна Дакота. Младежът Бил си намира работа като водач на богат бял птицевъд. По-малкият му брат пък се захваща с продажба на дрога.    Темата за неприятните условия, при които живеят индианците в резервати, е експлоатирана и различен път в игралното кино (например прелестният Wind River). Режисьорският дебют на Киоу се посреща с положителни мнения от някои критици.    Премиерата е на 9 юни. 

Spider-Man: Across the Spider-Verse   Майлс Моралес е „ кварталният “ Спайдърмен, който има суперсили, само че се опасява майка му да не му се скара. Тази нова анимация би трябвало да обхване шест паралелни вселени и голям брой герои от поредицата. Накрая Майлс ще разбере, че въобще не е толкоз елементарен супергерой, колкото е предполагал.    Премиерата бе на 1 юни.

 Asteroid City   Действието се развива през 1955 година в измисления град Asteroid City посред американската пустиня. Там се събират деца и родители, с цел да вземат участие в ученическо съревнование. Случва се обаче доста значимо събитие. И се оказва, че те не могат да си тръгнат.   Участват Том Ханкс, Марго Роби, Едуард Нортън, Мат Дилън, Джеф Голдблум, Уилям Дефо и Скарлет Йохансон
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР