Зловещи нови емблеми са украсени на руски военни превозни средства,

...
Зловещи нови емблеми са украсени на руски военни превозни средства,
Коментари Харесай

Силите на Путин за нахлуване в Украйна разкриват зловещи нови емблеми, докато Русия отново атакува Харков

Зловещи нови емблеми са украсени на съветски военни транспортни средства, до момента в който Владимир Путин се пробва да всява боязън у врага си с атака против огромен украински град продължава..

Преди това силите на Кремъл са употребявали буквите V и Z от латинската писменост върху танкове, камиони и други военни транспортни средства. Сега наподобява, че употребяват ново лого - и то е разказано като ромб с кръст.

Руснаците наподобяват комплицирани по отношение на произхода на новите знаци върху нахлуващите транспортни средства, защото някои настояват, че е обвързвано с Копието на Один - прочут като Гунгнир - от скандинавската митология. Забелязан е на няколко транспортни средства, употребявани от мародерските нашественици в Украйна.

Това идва, когато съветските сили започнаха ново наземно нахлуване против втория по величина град в Украйна. Нова офанзива стартира през украинската граница на север от Харков в опит да се отвори нов фронт в траялата повече от две години инвазия. Министерството на защитата на Украйна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР