Ръководител на германско летище е в неизвестност от седмици. Съпругата

...
Ръководител на германско летище е в неизвестност от седмици. Съпругата
Коментари Харесай

Мениджър на летище изчезна мистериозно

Ръководител на немско летище е в неопределеност от седмици. Съпругата на Андреас Шафхирт го е оповестила за липсващ. Германските медии разказват случая като тайнствен.

Говорителят на летище Mitteldeutsche Flughafen в Лайпциг разяснява, че отсъствието на Андреас Шафхирт се дъжи на заболяване. Шефът на аерогарата обаче показва друго.

„ Вчера научихме от полицията, че госпожа Шафхирт е съобщила за изгубването на брачна половинка си. След това престъпната полиция почнала следствие, което ние като работодатели поддържаме “, показва Гьоц Амелман, представен от „ Билд “.

Според изданието 62-годишният Андреас Шафхирт е разгласен за липсващ в Берлин през април. Говорител на берлинската полиция Беате Остертаг показва, че към момента не е почнало обществено търсене на Шафхерт. Не са известни повече детайлности за изгубването на мениджъра.

„ Не предоставяме информация за вътрешно търсене на изчезнали хора “, декларират органите на реда.

Шафхирт работи в Mitteldeutsche Flughafen AG като основен шеф по преструктурирането едвам от 1 февруари тази година. Определян е като топ управител, съобщи bTV. Той трябвало да преструктурира компанията, която ръководи летищата в Дрезден и Лайпциг.

Според Merkur.de летище Mitteldeutsche Flughafen има финансови проблеми. До средата на 2025 година чиновниците му би трябвало да получат спомагателни месечни хонорари и компенсации до 2800 евро поради инфлацията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР