Шампионът от 2021 година Даниил Медведев и шесткратната победителка от

...
Шампионът от 2021 година Даниил Медведев и шесткратната победителка от
Коментари Харесай

Медведев и Серина откриват US Open


Шампионът от 2021 година Даниил Медведев и шесткратната победителка от Откритото състезание на Съединените щати по тенис Серина Уилямс ще имат достойнството да играят на най-големия стадион „ Артър Аш “ в Ню Йорк в първия ден на 142-ото издание на шампионата от Големия шлем.

Руснакът, която е и лидер в схемата при мъжете, открива програмата през днешния ден от 18 часа нше време с дуел против представителя на домакините Стефан Козлов.

След тях на централния корт е мача на №12 Коко Гоф (САЩ) с Леолиа Жанжан (Франция).

Във вечерната сесия Серина Уилямс се изправя против черногорката Данка Ковинич. Двубоят би трябвало да стартира в 1 часа след среднощ у нас. Наскоро американката разгласи, че US Open ще бъде нейният финален шампионат. Така че възможна загуба от Ковинич може да постави края на блестящата кариера на Уилямс.

След техния мач на „ Артър Аш “ е австралийското дерби Ник Кириос – Танаси Кокинакис. Двамата дружно завоюваха купата на двойки в Мелбърн през януари, а Кирисо игра и край на единично на Уимбълдън.

Единственият българин в главните схеми в Ню Йорк Григор Димитров ще стартира на следващия ден присъединяване си в шампионата. На корт №17 той ще играе от 18 часа против американеца Стив Джонсън.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР