Демократичен депутат твърди, че ако бившият президент Тръмп бъде преизбран,

...
Демократичен депутат твърди, че ако бившият президент Тръмп бъде преизбран,
Коментари Харесай

`Squad` Democrat твърди, че Министерството на правосъдието на Тръмп ще продължи с `убийствата` със смъртно наказание

Демократичен народен представител твърди, че в случай че някогашният президент Тръмп бъде избран отново, неговото Министерство на правораздаването ще продължи " убийствено шествие. "

Rep. Аяна Пресли от Масачузетс направи спекулациите за политическо принуждение на чуване на Комисията за контрол и отчетност на Камарата на представителите на Службата за ръководство на личния състав в сряда.

Говорейки за Проект 2025, политическа пътна карта за предстоящ републикански президент за политическа консолидация мощ, основана от Heritage Foundation, Пресли подлага на критика проекта й за изкормване на организации и наемане на предан личен състав посредством назначения по график F като „ път “ към „ всеобщо политическо принуждение “.

„ Федералното държавно управление има най-голямото и най-вече разнообразна работна мощ в страната и лист F – изпълнителна заповед, която ще размени десетки хиляди държавни чиновници с партизански подлизурци ще унищожи нашата държавна инфраструктура – ​​ще я унищожи “, сподели Пресли на изслу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР