Той каза, че изпитва дълбоко съжаление“ за изпращането на остри

...
Той каза, че изпитва дълбоко съжаление“ за изпращането на остри
Коментари Харесай

Стилът на работа на Борис Джонсън по време на COVID „много разочароващ“ и „дисфункционален“ - ръководител на държавната служба

Той сподели, че изпитва надълбоко „ страдание “ за изпращането на остри известия за господин Джонсън по време на пандемията и сподели, че го е направил в началото не схващат какъв брой „ персонално “ е мъчно на някогашния министър председател да вкара блокиране на Коронавирус, описвайки го като „ страховит комуникатор “.

Хюго Кийт Кей Си, водещ консултант на следствието, попита за премиерския пост на господин Джонсън жанр, на което господин Кейс сподели: „ Всеки министър-председател има собствен личен метод към това и както споделих, в моята работа го намирам за доста разочароващо.

„ Просто не мисля, че разбрах какъв брой мъчно го намираше той персонално.

„ Не мисля, че в действителност разбрах по какъв начин, на много надълбоко идеологическо равнище, министър-председателят откри всеобщото затваряне на популацията – вредата.

„ Той постоянно се е фокусирал изключително върху децата и образованието и вредите, както ги е виждал, които се нанасят на обществото посредством огромни решения по отношение на блокировките. “

Тереза ​​Ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР