Дългоочакваният финал на риалити формата Ергенът настъпи, но вместо като

...
Дългоочакваният финал на риалити формата Ергенът настъпи, но вместо като
Коментари Харесай

Най-мразеният Ерген нямал чувства към Маги и Надежда


Дългоочакваният край на риалити формата Ергенът настъпи, само че вместо като сантиментална приказка тазгодишният сезон приключи като филм на ужасите , написа Ретро. Нито една от дамите не съумя да завоюва любовта на Алек Младенов или по-скоро тази на майка му, а той даже не се появи пред последните останали претендентки за сърцето му – Магдалена и Надежда.

Привидно влюбеният Алек, който не пропускаше опция да се мляска с русокоските, взе такова решение, откакто в имението на любовта дойдоха майка му и сестра му. Двете дами имаха опция да си поговорят с девойките, а майката на Алек – Ксения, показа усещанията и мнението си. Категорично тя съобщи, че не си показва Алек с нито една от дамите.

След първата среща с Маги мама Ксения изрече неодобрението си към русокоската: „ Честно казано, има нещо, което, не мога да намеря думата. Тя наподобява по-обиграна от него в доста връзки “, а когато разбра, че е с 8 години по-голяма от Алек, съобщи: „ Изглежда по-голяма от теб. Една жена на 36 години има огромен житейски опит. Тя е доста по-мъдра от един мъж на 28. Аз на 35 имах три деца “.

Не й се понрави и кандидат-снахата Надежда. Въпреки че самата мама Ксения е имала деца преди брака й с бащата на Алек, тя не искаше за синчето си младоженка „ с багаж “.

Не са тези две дами изрично! Моля те да не бързаш! Много те апелирам ! “, отсече майката на Ергена.

След като кандидат-свекървата на Маги и Надежда не хареса нито една от двете, си прибра синчето вкъщи. Алек даже не отиде персонално да заяви решението си, а от продукцията пуснаха запис пред русокосите финалистки, който авансово предприемачът направил.

След края на шоуто Младенов бе безусловно раздран в обществените мрежи и си издейства определението „ Най-мразеният Ерген “, „ Мамин Сашко “, „ Жалък страхливец “. Но Алек освен че не се тормози от лавината хули по негов адрес, само че и в тв излъчвания след края на шоуто показва пренебрежителност и надменност – отново по думите на почитатели. На всичкото от горната страна на въпрос преди дни отговори, че сега не изпитва никакви усеща нито към Маги, нито към Нани, с което в допълнение разгневи публиката.

И на двете животът също се развива добре. Маги се похвали с подарък ултраскъп автомобил Мерцедес, а Надежда отвори първокласен салон за хубост в центъра на София.   



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР